joinlanka

joinlanka

joinlanka

joinlanka

Advertise here : Rs.500/= per week (email: [email protected])


joinlanka

vb.net වලින් pointer හැසිරවිය හැකිද?

Discussion in 'ක්‍රමලේඛන-programming' ආරම්භ කරන ලද්දේ jagath padmasiri, Dec 4, 2016.

  1. jagath padmasiri
    Offline

    jagath padmasiri ක්‍රියාකාරී සාමාජික

    Joined:
    Aug 21, 2014
    අදහස්:
    238
    Likes Received:
    138
    vb.net වලින් string දෙකක් පහත ආකාරය වැනි ක්‍රමයකින් එකට සම්බන්ධ කල හැකිද?
    Code:
     Dim i As IntPtr
            Dim s1, s2 As String
            i = Marshal.StringToHGlobalUni(s1)
            i = Marshal.StringToHGlobalUni(s2)
    
            s1 = "ජගත්"
            MsgBox(s2)


     
  2. IP_Man
    Offline

    IP_Man විශිෂ්ට සාමාජික

    Joined:
    Apr 5, 2014
    අදහස්:
    1,283
    Likes Received:
    1,623
    මම දන්න තරමින් නම් බෑ

     
  3. 0xEDD1E
    Offline

    0xEDD1E ප්‍රකට සාමාජික

    Joined:
    Apr 14, 2016
    අදහස්:
    434
    Likes Received:
    690
  4. ගුණසේකර
    Offline

    ගුණසේකර සාමාජික contributor - VIP

    Joined:
    Apr 21, 2016
    අදහස්:
    148
    Likes Received:
    212
  5. jagath padmasiri
    Offline

    jagath padmasiri ක්‍රියාකාරී සාමාජික

    Joined:
    Aug 21, 2014
    අදහස්:
    238
    Likes Received:
    138
    මේක වැඩකලේ නෑනේ. උත්තරයට ආ යුත්තේ j=10, නමුත් ආවේ j=0

     




Loading...
Similar Threads
  1. Keshara Nandaena
    අදහස්:
    9
    නැරඹුම්:
    169
  2. vishva
    අදහස්:
    19
    නැරඹුම්:
    278
  3. Malinda LK
    අදහස්:
    6
    නැරඹුම්:
    171
  4. LKpro
    අදහස්:
    1
    නැරඹුම්:
    61
  5. mudaaraa
    අදහස්:
    4
    නැරඹුම්:
    143

Share This Page