Advertise here : Rs.500/= per week (email: admin@kuppiya.lk)

vb.net වලින් pointer හැසිරවිය හැකිද?

Discussion in 'ක්‍රමලේඛන-programming' ආරම්භ කරන ලද්දේ jagath padmasiri, Dec 4, 2016.

  1. jagath padmasiri
    Offline

    jagath padmasiri ක්‍රියාකාරී සාමාජික

    Joined:
    Aug 21, 2014
    අදහස්:
    230
    Likes Received:
    130
    vb.net වලින් string දෙකක් පහත ආකාරය වැනි ක්‍රමයකින් එකට සම්බන්ධ කල හැකිද?
    Code:
     Dim i As IntPtr
            Dim s1, s2 As String
            i = Marshal.StringToHGlobalUni(s1)
            i = Marshal.StringToHGlobalUni(s2)
    
            s1 = "ජගත්"
            MsgBox(s2)


     
  2. IP_Man
    Offline

    IP_Man විශිෂ්ට සාමාජික

    Joined:
    Apr 5, 2014
    අදහස්:
    1,262
    Likes Received:
    1,609
    මම දන්න තරමින් නම් බෑ

     
  3. 0xEDD1E
    Offline

    0xEDD1E ප්‍රකට සාමාජික contributor - VIP

    Joined:
    Apr 14, 2016
    අදහස්:
    421
    Likes Received:
    658
  4. ගුණසේකර
    Offline

    ගුණසේකර සාමාජික contributor - VIP

    Joined:
    Apr 21, 2016
    අදහස්:
    144
    Likes Received:
    206
  5. jagath padmasiri
    Offline

    jagath padmasiri ක්‍රියාකාරී සාමාජික

    Joined:
    Aug 21, 2014
    අදහස්:
    230
    Likes Received:
    130
    මේක වැඩකලේ නෑනේ. උත්තරයට ආ යුත්තේ j=10, නමුත් ආවේ j=0

     




Loading...

Share This Page